Maakt van uw feest een TOPfeest!

Licht en Geluid

Licht & Geluid

 

Wij hebben zelf veel professioneel licht, geluid en DJ sets in huis zodat wij zo min mogelijk in hoeven te huren, wat het voor de klant qua prijs een stuk interresanter maakt. Ook verhuren wij podiumwagens en LED vloeren/walls.

Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

 

 

Mogelijkheden

• Licht

• Geluid

• DJ Booth/set

• Podiumwagen

• LED vloer/wall

 

 

Neem contact op

Professionele aanpak

 

 

Henri van Velzen Entertainment weet als geen ander hoe belangrijk het is om de klanten te behandelen zoals je zelf ook behandeld wil worden. Of het nu gaat om een optreden van een band-, artiest-, goochelaar of DJ of als het gaat om licht of geluid, het moet precies zo zijn zoals van te voren is besproken.

Op evenementen is het belangrijk dat Henri van Velzen Entertainment de regie van A tot Z uit handen neemt van de klant. Henri van Velzen Entertainment is dan ook altijd op elk evenement als aanspreekpunt aanwezig. Daarmee onderscheid Henri van Velzen Entertainment zich positief ten opzichte van vele collega bedrijven.

Een ander, toch wel belangrijk punt, is dat Henri van Velzen Entertainment altijd met concurrerende prijzen werkt, zodat u zeker weet dat u een marktconforme prijs betaald voor uw wensen.

 

 

Henri van Velzen Entertainment biedt dus kwaliteit voor een concurrerende prijs.

 

 

Henri van Velzen Entertainment - Neem contact met ons op

 Info@henrivanvelzenentertainment.nl

DESIGN BY MAKEABLE BRANDING  |  2015 HENRI VAN VELZEN ENTERTAINMENT